On Target

Cateva cuvinte despre On Target.
On Target este un concept nou pe piata romaneasca si se adreseaza pasioatilor de arme, tehnici de arma, sporturi militare, celor care vor sa se antreneze petru competitii de tir, firmelor de paza, militarilor si in mod special politistilor.
Intr-un singur loc poti gasi laolalta produse destinate sporturilor militare , echipament tactic, suveniruri militare, accesorii , precum si un POLIGON DE TRAGERE VIRTUAL creat si folosit de catre profesionistii din Israel si SUA.
Pe langa faptul ca puteti inchiria oricare din cele 3 standuri de tragere ,aici se vor organiza cursuri si concursuri diverse pentru toate gradele de pregatire dorite. Acestea vor fi anuntate din timp pe paginile noastre de faceboock.
Va sta la dispozitie si un spatiu de relaxare creat ca o mica cafenea unde aveti la dispozitie sute de cataloage si material didactic depre arme, razboi, tactici sau echipamente precum si material video.
Prin acest nou concept urmarim atragerea si socializarea categoriilor de oameni sus amintite , femei, barbati sau tineri pasionati.
Va asteptam cu interes si suntem deschisi colaborarilor serioase sau sugestiilor pentru a crea o frumoasa comunitate.
TRAIN SMART!