Intrebari frecvente

Cati trebuie sa fim pentru a face o rezervare?

Numarul minim de persoane pentru a rezerva o perioada determinate in cazul airsoftului e de 16 persoane pentru o perioada de joc efectiv de 2 ore si jumatate. In cazul lasertag-ului perioada de joc dureaza 1 ora si 30 minute.

Daca sunt singur sau cu cativa prieteni, putem participa la actiune?

Da, evident. Pentru asta ,trebuie anuntata telefonic intentia si personalul nostru va verifica locurile disponibile pentru ziua respective apoi va integreaza in grupurile disponibile.

Ce echipament primim daca nu avem echipamentul propriu?

In pretul platit e inclusa participarea si inchirierea bazei, inchirierea armei si a ochelarilor. In cazul airsoftului bilele se platesc separat .

Se poate juca noaptea?

Bineinteles! Se poate juca in orice perioada a zilei insa doar cu programare prealabila. In fiecare seara de vinery , centrul nostru organizeaza partide de airsoft sau lasertag. In aceste seri, scenariile pot fi complexe si se adreseaza celor care doresc mai mult decat simple jocuri. Misiunile variaza in functie de numarul si experienta participantilor, putand consta in adevarate antrenamente force on force similare actiunilor fortelor speciale. Baza este iluminata special si efectele de sunet sau fum intregesc atmosfera de lupta simulata.