Despre TACTICAL CITY

TACTICAL CITY- o zona special creata pentru sporturi militare si nu numai…

Aici poti folosi arme de airsoft, paintball, laser tag, arcuri de tir sau poligonul virtual pentru divertisment, teambuilding sau antrenament. 2 hectare de teren amenajat ca o zona de razboi cu cazemate, gropi de obuze, vegetatie si obstacole care simuleaza campuri de lupta inconjoara o zona urbana care cuprinde 6 cladiri pe doua nivele. O piateta centrala formeaza o dificila zona de actiune pentru pasionatii de simulari militare, iar cladirile inconjuratoare ofera lupte CQB de maxima intensitate. Aici atmosfera este intretinuta de efecte de sunet si lumina care sporesc dramatismul actiunii, iar intunericul noptii transforma povestea intr-o experienta de neuitat.

DSC_7872

Separat, exista un al doilea campus outdoor realizat recent ,care simuleaza o linie de front cu vegetatie, gropi de obuze si cazemate, un labirint de transee asemanatoare cu cele vazute in filme, iluminata difuz pentru actiuni de noapte. Aici se pot simula actiuni complexe care includ lunetisti, zone minate sau capcane cu grenade.

In cazuri speciale care includ eventuri sau concursuri ,ambele campusuri se pot folosi impreuna , astfel complexitatea si dificultatea cresc iar diversitatea scenariilor este limitata doar de imaginatia organizatorilor.ortisoara05_resize (2)

In ambele zone actiunea incepe fulgerator la fluierul sau semnalul arbitrului, neexistand momente de plimbare sau acalmie. Actiunea este intensa, solicita fizic si psihic participantul, il bulverseaza noaptea sau il sperie serios in cazul scenariilor horror.

Scenariile horror implica personaje animate, manechine sau animatronice dar si personaje vii reprezentate de catre animatori mascati care vor pune grupurile in situatii limita. Aceste scenarii nu sunt permanente si vor fi anuntate din timp pe mijloacele social media.

19222623_1561188927245369_3528318816986805016_o

 

TACTICAL CITY IN IMAGINI

Cateva imagini surprinse de-a lungul timpului la centrul nostru alaturi de prieteni sau cu echipele noastre la concursuri de profil. Sunt doar cateva din miile de imagini cu frumoase amintiri adunate in perioade diferite.