Avantajele tale

BENEFICIILE CENTRULUI TACTICAL CITYsi ale SPORTURILOR MILITARE in general:

TACTICAL CITY nu este un simplu campus destinat sporturilor militare ci este PRIMUL CENTRU DIN ROMANIA !
Atunci cand este vorba de a face o investitie (o putem numi asa deoarece investitia este IN TINE)inteleapta, toti oamenii inteligenti se intreaba:
Care sunt beneficiile acestei investitii?
Iata aici doar cateva din multele beneficii care va pot determina sa ne vizitati.

1. Sporturile militare sunt un sporturi distractive. Indiferent daca trageti cu bile, gloante sau laser, experimentarea acestora trebuie incercata. Ia-ti prietenii si incearca.
2. Tirul este un sport sigur. Cu toate ca instrumentele acestui sport pot fi periculoase, in realitate aceste sporturi sunt mult mai sigure conform statisticilor decat fotbalul, inotul si multe multe alte sporturi.Airsoftul sau lasertag-ul militar sunt intreceri intre echipe. Totul este strategie, tactica si tehnica ,comunicatii si coordonare, disciplina si curaj.
3. Sunt sporturi de familie. Aproape fiecare membru din familie poate participa. Bunic si nepot, tata si fiica, fiecare membru poate participa la aceste activitati care creaza amintiri placute pentru o viata.
4. Tirul este si un sport individual. Nu e nevoie de echipa pentru ca daca vrei sa performezi ,singurul om de care depinzi esti tu insuti. Airsoft-ul sau lasertag-ul pune accentul pe echipa. Pe indeplinirea misiunii. Poate fi de-a dreptul fascinant cand indeplinesti misiunea pentru echipa.
5. Sunt sporturi PE VIATA. Totul poate incepe la varste fragede si poate continua de-a lungul intregii vieti. Avand in vedere dotarile centrului nostru si echipamentele high tech disponibile azi , chiar si persoanele cu handicap pot excela la cel mai inalt nivel. O poti numi o investitie pentru o viata.
6. Antrenament. Sporturile militare creeaza disciplina si formeaza caractere. Intr-o epoca a sporturilor” de canapea” activitatea noastra creste rezistenta si intareste calitatile fizice. Coordonarea mana-ochi, abilitatile motorii fine sunt doar cateva din abilitatile dobandite.
7. Antrenament . Creste disciplina mentala. Pentru ca tirul , de exemplu, este in primul rand un sport mental. Tragatorii experimentati cred ca tirul sportiv este 90% mental. Simturile se ascut si se diversifica. Tirul dinamic implica logica, matematica si gandirea creativa.
8. Antrenament .Responsabilitate. Sporturile militare dezvolta responsabilitatea personala, o trasatura esentiala a societatii in care traim. De fapt in Romania…. chiar lipsa ei este trasatura caracteristica a societatii post decembrie 1989. LIBERTATEA INSEAMNA RESPONSABILITATE! ACESTA ESTE LUCRUL DE CARE MAJORITATII OAMENILOR LE ESTE TEAMA. George Bernard Shaw
9. Antrenament. Promoveaza libertatea. Practicarea sporturilor care implica tirul asigura un mediu natural normal pentru educarea tuturor cetatenilor in privinta libertatii.In SUA , CEA MAI VECHE SI PUTERNICA DEMOCRATIE A LUMII, practicarea tirului si dezvoltarea tehnicilor de arma sunt denumite DINTII LIBERTATII POPORULUI.
10. Antrenament. Mentine viata si sanatatea familiei in siguranta. Contrar multor pareri, armele salveaza vieti. Doar in SUA , conform statisticilor ,folosirea responsabila a armelor previn de 2,5 milioane de ori in fiecare an savarsirea de crime, adica de 4849 ori in fiecare zi!!!
11. Antrenament. Pentru ca aceste sporturi dezvolta abilitati de supravietuire, a devenit un instrument eficient pentru a preveni criminalitatea.si alaturi de alte discipline care formeaza un bun caracter pot fi elemente de baza ale unei societati sanatoase. Si datorita acestor sporturi, multi oameni care respecta legea pot deveni din victime, invingatori. Credeti-ma , orice infractor se gandeste de 10 ori cand ataca un om pregatit! Expresia latina e acum mai actuala ca niciodata: SI VIS PACEM PARA BELLUM… Adica : DACA VREI PACE , PREGATESTE-TE DE RAZBOI
12. Antrenament. Participa la apararea nationala. Terorismul (si infractionalitatea) scade atunci cand cetatenii au:
-instrumente
-abilitati
-mentalitate
Pana cand statul roman se aliniaza normelor europene privind accesul la arme (este un drum firesc si ireversibil), este important sa va cultivati abilitatile si sa va schimbati mentalitatea. In plus,in cazul in care siguranta nationala ar solicita prezenta voastra si implicarea in apararea tarii sau a ordinii de drept, Romania va primi cetateni educati, responsabili si cu abilitati deja dezvoltate in tehnica armelor.
13. Antrenament .Faci un sport cu mari perspective. Tirul este prezent sub diferite forme la toate Olimpiadele de vara sau iarna, intr-o mare diversitate de campionate nationale, europene sau mondiale iar oportunitatile de performanta sunt foarte mari. In airsoft sau lasertag apar in fiecare an competitii tot mai puternice si cu grad ridicat de dificultate.
14. Antrenament. Centrele de genul TACTICAL CITY sunt locuri care atrag o categorie aparte de oameni, sunt locuri ale prieteniei unde oamenii se ajuta si sprijina reciproc.
15. Antrenament. Promoveaza o societate sigura, libera si prospera. Tehnica armelor e aceeasi, indiferent ca folosesti o arma reala pentru aparare sau o replica pentru sport. A practica aceste sporturi la cel mai inalt nivel e esential in dezvoltarea memoriei musculare necesara reactiei rapide pe fond de stres accentuat asa cum se poate intampla in realitate. Despre asta vom discuta cu alta ocazie cand abordam separat acest subiect.
16. Ceea ce fac insa aceste sporturi practicate aici e RUPEREA DE COTIDIAN, DE BANALITATE, DE RUTINA. Garantez 100% eliminarea stresului de la servici , gandurile negre legate de facturi, furnizori… etc !!! Practicarea sporturilor militare este cea mai noua si eficienta modalitate de TEAM BUILDING, iar marile companii multinationale le folosesc cu excelente rezultate in sudarea unui colectiv competitiv.
Acestea sunt doar cateva din multele beneficii pe care le poti experimenta in sporturi care prin dezvoltarea anumitor aptitudini iti pot salva tie sau familiei tale viata!
Un ultim sfat: INCEARCA PRIETENE si vei ramane uimit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s